Családias hangulatú borkostoló a Gelléri Pincénél!

Szeretnéd egy felejthetetlen programmal meglepni barátaidat, munkatársaidat? Szeretnél belelátni a borkészítés rejtelmeibe? Szívesen megmutatjuk, hogy mi történik az év folyamán a szőlőben és a pincében, miközben megízlelheted a Gelléri Pince kiváltó borait. A borkóstoláshoz, borkorcsolyát biztosítunk. Borkóstolás 10-40 fős társaságok részére, akár a pincében, vagy a gyönyörű kilátással rendelkező teraszunkon is. Kóstolósoraink választástól függően 4-6 fajta bort tartalmaznak. A kóstolómennyiség minden bor esetében 1 dl.

Gelléri Pince Felsőörs - Bortúra
Gelléri Pince Felsőörs - Borkóstolás

Borkóstoló csapatépítő tréning cégeknek

Egy pohár bor mellett, gyorsabban kovácsolódik össze a közösség különösen akkor, hogyha hosszabb időn át tart az esemény. A kisebb partnertalálkozóktól a nagyobb üzleti vacsorákig, csapatépítő rendezvényekig számos lehetőséget kínálunk a minőségi idő eltöltésére.

Esküvők családi rendezvények

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

IMG-1902f7c160c19a5d6de50a165bacf199-V

Évezd a felhőtlen pihenést a Balatonon!

Ha igazi kikapcsolódásra vágysz pároddal vagy Családoddal vagy egy kisebb baráti társasággal akkor igényeld 8 személyes CNSO vitorlásunkat, 2-4 órára vagy akár egész napra is.

A hajót és a kapitányt mi adjuk! 

Akár csapatépítésre is ajánljuk! Bármilyen munkahelyről is legyen szó, nagyon fontos, hogy a munkatársak egymással jó viszonyt ápoljanak és minél jobban megismerjék egymást akkor is, amikor nem az iroda falai között tartózkodnak.

Nem is gondolnád, hogy a magyar tenger látványa mennyire el tud oszlatni minden feszültséget és mindenki felszabadult, jókedvű lesz. Legyen szó egy teljesen új csapatról vagy már régebb óta összeszokott társaságról, egy vitorláson történő csapatépítés mindig a legtöbbet tudja kihozni.